Breaking News

Uteklatring i gang på Kolsås

Årets utendørssesong ble åpnet 30. april på Kolsås for Per og Knut. Vi var tilbake til vårt favorittfelt Nedre Sydstup, sammen med 10-15 andre ivrige klatrere. Som seg hør og bør startet vi forsiktig med en enkel rute grad 4, men fortsatte så med en helt ny og vanskeligere rute. Varm kveldssol gjorde kvelden meget behagelig.

Nedre Sydstup har blitt et veldig populært klatrefelt etter at Kolsås Klatreklubb i 2014 startet arbeidet med å gi feltet nytt liv med å rense og bolte mange ruter. De ville ha et felt der de kan holde kurs for nye klatrere. Olav Vestlie har nedlagt mange timer her og det har blitt veldig fint oppe i fjellveggen over det nedlagte Natoanlegget.

Utover i juni ble det noen klatrekvelder på Kolsås og vi rakk en tur dit midt i juli også, innimellom ferieturer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *