Breaking News

Joakim debuterer i veggen!

0 0

Midt i juni var været varmt på dagtid med temperatur på 22 grader, men om kvelden 15. juni skyet det over og ga perfekt temperatur for klatring i veggen Nedre Sydstup på vestsiden av Kolsås. Denne kvelden var Joakim med Alex for å klatre ute for første gang etter mye klatring i vinter på Oslo Klatresenter på Skullerud.

Joakim prøvde seg først på topptau, men tok raskt i gang med å lede en rute og fikk så innføring av Alex på hvordan man løser opp i topptaufestene etter å ha klatret en rute. Vi henger opp kortslynger i toppen for ikke å slite på ringene som sitter i boltene, så sistemann som går ruta tar ned kortslyngene. Det må læres. På bildet har Joakim bundet seg fast i toppfestene, mens Alex står klar til å sikre han i en rapell.

Vi var 6 personer som møtte opp fra vår gruppe i tillegg til andre klatrere. Sara og Henrik brynte seg på noen 5+ ruter på Tvergasteinfeltet, mens Per og Knut tok de to 5-erne Supayalat og Vakre skyer, helt til venstre på veggen.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %